he Gabrielle Roth 5 Rhythms, Dans, danseworkshops, 5 rhythms, 5rytmer, 5 rytmer, 5rhythms, dans som spirituel praksis, fri bevægelse, Spiritualitet gennem dans, kreativ dans, danseterapi, Annette Uhlemann, undervisning, massage, Nordlys Massage, massageterapi, kultur, kulturformidling

 


forsiden  
kalenderen  
5rytmer & dans  
om gabrielle roth  
rehabilitering  
individuel behandling  
om annette  
kursus oversigt  
tilmeld nyhedsbrev  
links  
e-mail  


 

Another language
(automatic translation)

English

Deutch

 

 

Kropsterapeutisk dialog

  • Individuel samtale
  • Vejledning
  • Massage (efter Nordlys metoden)

En session indeholder ofte alle 3 elementer.

Ring og lad os få en snak om du hvad du har brug for. Kh Annette

75 95 93 13
31 23 93 13

Få kroppen tilbage

Massage samler ømme kropsdele, forvirrede følelser og spredte tanker. Mærk spændinger, ånd ind i dem, føl, registrer og slip det hele med udånding, accepterer, hvad der er lige nu. Kroppen taler sit eget sprog og massage giver mulighed for at lytte dybere.
At være sig selv kan være så enkelt - ånde ind, slappe af, mærke, acceptere, ånde ud.
Slip de gamle spændinger og få kroppen tilbage.
Massage og berøring vækker kroppen og åbner rummet til nærvær og stilhed. Åndedraget stilnes og langsomt vil freden igen sænke sig over sindets susen.

Ressourcer og overskud

Alle mennesker har enorme ressourcer, bevidste eller ubevidste. Styrker, potentialer og muligheder der ligger gemt i os alle, om vi ved det eller ej. Det er her massage starter.

Ved at udvikle de ressourcer, som allerede er der, opbygges overskud og det bliver nemmere at arbejde med problemer og udvikling. 

Når kroppen svarer igen

Travlhed, stress og bekymringer overdøver kropssignaler. Smertegrænsen bliver overskredet. Spændinger i hoved, nakke og mave bliver normale... sådan føles det bare når alt skal nås.
Affaldsstoffer, blandet med følelser gemmer sig i musklernes mere og mere stive bevægelser.

Jah… jeg ved det godt, jeg burde nok lige få sovet ud, dyrket lidt motion eller bare være mig selv lidt. Ikke for ungerne, ikke for familien, ikke for arbejdet - bare for min egen skyld.

Desværre oplever mange af os pludselig en dag, at kroppen råber højere end undskyldningerne. Livets gnist brænder ud, livsglæden forsvinder og livet kan pludselig opleves som et hysterisk barn, der står og river i ens bukseben og kræver opmærksomhed.

Få talt ud med dig selv

Massage handler ikke bare om at gi’ sig selv en dejlig afslappende oplevelse. Det handler også om at gi’ sig selv tid… og lytte til, hvad kroppen og følelserne egentlig har at sige, at høre hvad du har behov for.

Skriv dig selv i kalenderen, på højde med andre vigtige aftaler. Du er trods alt en gammel bekendt, der har krav på, i hvert fald at blive lyttet til, eller hvad? Er der andet der har højere prioritet? Stands op! Arranger et møde med dig selv og få talt ud om tingene.

Hvor ordene slutter

Nordlys Terapi & Massage® er et helheds-orienteret massage - og terapisystem. Det er en videreudvikling af klassisk massage, psykoterapi og selvudvikling.

Nordlys Massage® er et dansk system udviklet af Anne og Philip Neess og er i dag en anerkendt behandlingsform.

 

 

»Den menneskelige krop er i kosmos og kosmos er i den menneskelige krop«

Hildegaard von Bingen


Pris & tid

En session ta'r for det meste 1 1/2 - 2 timer og koster 650 kr.