he Gabrielle Roth 5 Rhythms, Dans, danseworkshops, 5 rhythms, 5rytmer, 5 rytmer, 5rhythms, dans som spirituel praksis, fri bevægelse, Spiritualitet gennem dans, kreativ dans, danseterapi, Annette Uhlemann, undervisning, massage, Nordlys Massage, massageterapi, kultur, kulturformidling

 


forsiden  
kalenderen  
5rytmer & dans  
om gabrielle roth  
rehabilitering  
individuel behandling  
om annette  
kursus oversigt  
tilmeld nyhedsbrev  
links  
e-mail  


 

Another language
(automatic translation)

English

Deutch

   

 

 

 

 

The Gabrielle Roth 5Rhythms® i København

Kære danser.
Der er sket meget i mit liv, jeg har lært en masse om egen omsorg.
Har i Juli danset med Jonathan, Journey into Trance Intensive, med 90 hengivne dansere. Er lige kommet tilbage fra meditations retreat med Lama Dorji.
I november tager jeg til Berlin på, teachers refresh. Så vil jeg være klar til at dele 5 rytmer med jer igen.

Jeg underviser i de 5 rytmer hver torsdag kl.20.00 - 22.00.
Nu i Soulhouse. Hørsholmsgade 20. 2200N.

Mange varme og kærlige hilsner Mette.

 

Lærer: Mette Feilberg. Udd. hos Gabrielle Roth i USA 2005.

info: Tlf: 21331341. e-mail: mette@5rytmer.dk
Ret til ændringer forbeholdes.
Kig ind på. http://www.5rytmer.dk/ og http://www.gabrielleroth.com/


Al deltagelse sker på eget ansvar.
Vi ses på dansegulvet.

Kærlige dansende hilsner Mette.
-------------------------------------------------

Om Mette

Uddannet socialpædagog, arbejder til dagligt med udadreagerende børn med psykiske og sociale vanskeligheder. Danser- 2005 uddannet 5rytme-lærer hos Gabrielle Roth i USA.

I 1999 lige før årtusindeskiftet, foreslog en veninde mig, at tage med og prøve at danse de 5 rytmer, ”det ville være lige noget for mig.” som hun sagde. Hun havde selv danset de 5 rytmer i Californien.
Vi dansede hos Rikke C Rohde i København.

Det var for mig det rene mirakel, starten på en forvandlingsproces gennem bevægelse. Jeg havde fundet en spirituel praksis, der passede til det jeg søgte og var helt solgt. Jeg havde længe søgt/ længtes efter noget jeg kunne kaste min kærlighed på, noget der kunne holde mig vågen, opmærksom og nærværende. Min begejstring var stor.

I mit kærlighedsforhold til de 5 rytmer er jeg stadig nyforelsket. Gennem dansen opdager jeg til stadighed mig selv og min krop på nye måder. Holder mig vågen og i bevægelse, prøver at flyde med hvad der end måtte være. Danse ind i og igennem, også det der er svært og dele min indsigt med andre. Danse i fællesskab og alene. Være i kontakt med noget der er større end mig selv og bare være. Være i kontakt med min krop, mit hjerte og mit sind. Holde mit hjerte åbent, more mig og glædes.

For mig er det at danse de 5 rytmer en forvandlende proces – en vej der kræver tålmodighed, tålmodighed med det, at lade livet udfolde sig i den tid det tager uden at presse, uden at holde noget tilbage.
De kærligste dansende hilsner Mette.

Ret til ændringer forbeholdes
 

 

Mette Feilberg

mette@5rytmer.dk

mobilnr: 21331341